Sjukstuga

Hej nya veckan! Hur mår ni läsare idag? Jag mår inte alls bra. Jag var på jobbet en stund förut men var tvungen att åka hem för jag har ont i halsen, känner mig febrig och inte alls bra. Av någon anledning så är GBG Horse Show-veckan alltid fylld på både bredden och längden med saker som ska göras så därför har jag inte alls tid att bli dålig. Jag ska krypa ner i sängen snart med något varmt att dricka och så får jag vila resten av dagen, helt enkelt.

Jag hoppas verkligen att jag är frisk till helgen, för det blir en riktig kalashelg! På fredagen fyller Linn 20 år och vi ska självklart fira henne med pompa och ståt! På lördagen kommer jag vara och titta på tävlingarna hela dagen med min fina mamma. Biljetter fick jag i julklapp och det ska bli riktigt roligt att få se bra ridning med henne. Jag kommer nog även hänga i någon monter, vilken vet jag inte riktigt än men det skriver jag ju här såklart! På söndagen jobbar jag så då kommer jag inte att vara på varken mässan eller på tävlingarna.

Fram tills helgen ska jag jobba och gå på kurs, faktiskt. Det är NK som anordnar en speciell kurs som jag ska gå på, himla skoj! Med allt detta som väntar i veckan bara måste jag bli kry. Sängen och Ipren nästa!

IMG_7783

Vet inte riktigt vad jag gör här men längtar efter dessa tjejer! 

En reaktion på “Sjukstuga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *