På banan igen

Nu jäklar är jag på banan igen! Med ca en månad till Högskoleprovet, 6 veckor till en härlig utlandsresa med min familj och allmänna roliga händelser i vår, är det inte svårt att bli motiverad och taggad igen! Jag har känt mig lite ur form, eller snarare vilsen, de senaste veckorna och det är så skönt att det har släppt. Nu är jag mer motiverad än någonsin till att göra just det jag ska göra, fokuset är på topp och viljan är stark! 😀

Nu i 4 veckor till kommer jag att fokusera stenhårt på studier och träning. Att resa med familjen nästan direkt efter Högskoleprovet känns som den perfekta belöningen, verkligen! Jag ska dessutom ta och boka en grönt kort-kurs efter det. Små belöningar som gör att man kämpar ännu hårdare!

Idag har varit en bra dag. Jag har varit i stallet, ute på promenad i det fantastiska vädret med en härlig vän och nu sitter jag och pluggar i soffan. Jag ska se till att vila riktigt ordentligt ikväll, för imorgon är det måndag och då är det dags att växla upp!

Skärmavbild 2015-01-10 kl. 17.34.18

4 reaktion på “På banan igen

  1. Maria

    Undrar om du helt slutat rida Qlivia och, var det Ronny han hette?
    Varför i så fall, var kul att läsa om deras utveckling 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *