Vad gulliga ni är…

… som skickar hästtips och hästannonser! Jag blir SÅ glad verkligen, blir rörd över att se hur engagerade ni är i att jag ska ha en häst igen 🙂 Hittills har jag besiktigat en häst som inte gick igenom och därefter tappade jag lite lusten till att leta, inte till att ha häst 😉 Det tar ju som sagt mycket tid, kostar pengar och man blir ju trots allt väldigt känslomässigt involverad även fastän man inte har köpt hästen. Det nya jag ska köra med nu är att jag vill ha röntgenbilder på hästarna innan jag åker och provar. Det är helt enkelt inte värt att bli kär i en häst som står flera timmars resa bort från Göteborg och sedan så är den inte frisk.

Nu har jag iallafall lite nytt på gång, inom en snar framtid åker jag till Danmark och prövar och där hoppas jag att jag hittar något intressant. Hursomhelst, ville bara tacka för att ni är så engagerade. Det gör mig jätteglad! 🙂

IMG_3217.PNG

158 hästar provade och 5 eller 6 besiktigade innan jag hittade min Aithon. Hoppas det går liiite snabbare den här gången 😉

4 reaktion på “Vad gulliga ni är…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *