Göteborg Horse Show

Årets första stora hästhappening närmar sig med stormsteg! Så himla roligt. Jag läste att både Isabell Werth och Adelinde Cornelissen kommer till ”oss” och ska rida, härligt med bra ryttare. Förutom tävlingarna och showerna är det ju också den bästa mässan – Eurohorse! Eftersom jag inte har någon egen häst just nu så ska jag nog bara spana på årets nyheter, men hittar jag ett par fina ridbyxor lite billigare så kommer jag nog slå till. Jag skulle vilja ha ett par blåa Pikeur som har tvåknapps-knäppning.

Eftersom jag bor så himla nära så kommer jag nog vara en del på mässan och under hela lördagen ska jag och mamma gå tillsammans. Jag fick fina biljetter av henne i julklapp så hela den dagen kommer jag att sitta bänkad. Jag tror att söndagen kommer spenderas på mässan!

Ska någon av mina läsare dit? Vilka dagar?

Skärmavbild 2015-02-12 kl. 17.10.13

Visste ni att det är en av mina äldsta vänners mamma som är konstnär, som har målat GHS-hästen? 😀

6 reaktion på “Göteborg Horse Show

 1. issa

  Jag ska dit på lördagen 🙂
  Vill jättegärna träffa dig, förra året ville jag träffa dig med men träffa inte på dig :/

  Svara
 2. Camilla

  Jag ska dit på lördagen och spana dressyr 🙂 Får se hur mycket shopping det blir, jag behöver inget direkt, men älskar att gå runt där och kolla på allt. Och hittar jag något superfint så får det nog följa med hem ^^

  Svara
 3. Linda

  Åhh vad kul! Jag ska också dit på lördagen! Hade varit kul om jag kunnat få träffa dig! Du och Linn är stora inspirationer i mitt liv!
  Ta väl hand om dig! Kram! <3

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *