Måndag

Godförmiddag! Efter en liten bloggpaus så är jag tillbaka igen. Min härliga måndag började med sovmorgon och en god frukost. Igår var jag på bio igen (riktiga biotider nu när det är så mörkt och murrigt ute!) och idag ska jag plugga och förhoppningsvis åka längdskidor! Helt otroligt, haha. Min bästa kompis Fredrik ska ut i spåret och förhoppningsvis kan jag få låna hans mammas grejor. Håller tummarna för det! Hade varit dröm eftersom det är så mycket snö ute nu och så fint väder, då är det tråkigt att vara på gymmet ju!

Hörrni, jag funderar på att omkonstruera bloggen lite, iallafall nu när jag inte har en häst. Vad tycker ni är roligast att läsa här på bloggen och hur många inlägg/dag tycker ni är optimalt? Andra funderingar?

IMG_4158.JPG

Redo, hehe. 

8 reaktion på “Måndag

 1. Daniella Sjöström

  Skriv om häst ändå! Men kanske lite mer att du lär ut om häst, dressyr och saker som mer amatörer som jag kan lära mig av! 😀

  Svara
 2. Ida

  Skulle vara kul om du kunde skriva ett inlägg om hur du pluggar till högskoleprovet, alltså mer din långsiktiga planering och vad du konkret gör för att bli bättre på de enskilda delarna 🙂

  Svara
 3. A

  Förstår att det är svårt att hålla bloggen hästig när du inte rider så mycket. För mig blir den tyvärr inte så intressant att läsa när den inte längre handlar om träning och tävling. Kommer dock att titta in då och då för att se om bloggen och ditt liv blivit lite mer hästigt igen:)

  Svara
 4. Linda

  Svårt att finna en tråd när man inte har en häst att skriva om. Jag vet precis hur du känner! Men jag personligen tycker om att läsa din blogg ändå! Med el le r utan häst.

  Svara
 5. Stephanie

  Skriv om hästsaker ändå, din egen träning och kost 🙂 tips och ideer inom dessa delar! Det är det hästiga som är intressantast för mig men tror du kan skriva läsvärt om dessa bitar ändå 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *