Fredagskänsla

Det är helt VITT ute! När det är såhär mycket snö älskar jag vintern, men det värsta jag vet är när det är slaskigt eller halt. Usch. Men som tur är så är det helt knastrigt ute och inget slask, tjoho!

Idag är en riktig fredags-fredag 😀 Jag ska plugga nu på förmiddagen och sedan ska jag rida saknade Qlivia. Ska bli riktigt roligt! Jag har ju funderat sååå mycket på ridning, dressyr och hästhantering överlag de senaste dagarna så jag ska experimentera lite med henne idag. Blir spännande! Ikväll vill jag gå på bio, jag vill så gärna se Paddington! Det verkar vara en helt supermysig film och det är precis vad jag vill lägga ögonen på ikväll.

Vad ska ni göra idag?

IMG_8242

2 reaktion på “Fredagskänsla

 1. Frida Eriksson

  Hej Ebba!
  Jag vill bara säga tack för en grymt bra blogg! Det är så inspirerande att gå in o läsa om allt du har för dig, du visar verkligen att allt går om man bara vill! Det är också kul att läsa hur du tänker kring hästar & hästhantering, då jag oxå är hästtjej. 🙂
  Hoppas du får en fantastisk fredag och helg!
  Kram

  Svara
 2. Amanda

  Låter som en perfekt fredag! Jag har jobbat hela dagen och sen tränat! Nu blir det plugg resten av kvällen.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *