Aithon och jobb

Har kommit lite frågor den senaste tiden så jag tänkte besvara dessa! Den ena frågan är varför jag inte rider Aithon längre. Aithon pensionerades i september (eller var det oktober?) då han tyvärr inte håller för tävlingsridning längre. Han är frisk och mår kalasbra just nu och hade säkert kunnat gå lite lättare klasser men eftersom han har varit tävlingshäst hela livet så ville jag ge honom en härlig pension och inte ”klämma ur det sista” ur honom, eller vad man ska säga. Idag bor han på min morbrors gård i Ängelholm i Skåne där han går i hage 10 timmar om dagen med sin nya bästis, minishettisen Pajas. Mina två småkusiner älskar honom för ”han är ju värkens snällaste häst” (jag får tårar i ögonen bara av att skriva det) och jag är otroligt glad över att kunna erbjuda min fina, fina häst en sån härlig tid. Aithon är ju 18 i år och jag tycker helt enkelt att han förtjänar ett riktigt härligt hästliv efter flera år på tävlingsbanorna.

Den andra frågan som brukar komma upp då och då är var jag jobbar. Jag jobbar på Polo Ralph Lauren som har en egen avdelning på Nordiska Kompaniet här i Göteborg. Jag är deltidsanställd  och har några fasta dagar i veckan plus att jag rycker in när det behövs eller när någon är ledig. Nu i januari var en sådan månad där jag fick jobba massvis vilket var superroligt, men nu är den tjejen som var ledig tillbaka så nu går jag tillbaka till det ”vanliga” igen. Utöver det så rider jag ju Qlivia (inte lika mycket nu tyvärr som i december), bloggar och håller på med lite andra sidoprojekt 🙂

Skärmavbild 2014-11-02 kl. 19.48.30

Aithon och Pajas!

En reaktion på “Aithon och jobb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *