Onsdag

Godmorgon kära vänner! Har ni sovit gott? Jag somnade som en stock igår efter en hel kväll med funderingar. Det här med ridsport och dressyrsport kan verkligen tvista om tankebanorna ordentligt, haha. Kommer ett inlägg om lite tankar senare… 🙂

Men först, ska plugg och träning avverkas. Jag ska plugga matte nu och sedan till gymmet. Därefter ska jag sitta hela eftermiddagen med mina nya böcker som jag lånade igår! Jag lånade en engelsk bok och en svensk bok, både är nog ganska lättlästa egentligen men jag tänker att jag börjar så och ökar svårighetsgraden efter hand. Det som jag tycker är svårt är att läsa riktigt fort och samtidigt ha full koll på vad som står, speciellt när det är svårare text med ord som man kanske inte helt känner igen. Men, det är bara att öva så kommer det också bli lätt någon dag 🙂

Övrigt då, onsdagen idag känns inte speciellt fantastisk. Jag ska satsa på att ha en snäll dag mot mig själv där jag inte kräver så mycket utan helt enkelt är schysst och vänlig. Typ som ett spa mot själen, haha. Vi får väl se hur det går – uppdatering kommer 😉

Skärmavbild 2014-11-02 kl. 19.48.30

En reaktion på “Onsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *