Pluggdag

God förmiddag allihopa! Igår var jag och min bästa killkompis på bio där vi såg ”Micke och Veronica”, en ganska rolig film ändå! Vi satt och pratade om allt och inget länge efter och gud vad tacksam man är för dom där vännerna som verkligen alltid finns där.

Idag är en riktig pluggdag! Jag ska träna, låna böcker på biblioteket och sedan sitta och göra gamla högskoleprov. Låter tråkigt men jag börjar komma in i det mer och mer nu vilket känns otroligt bra. Jag behöver dock träna upp min läshastighet. Jag läser fort, absolut, men det behöver bli ännu snabbare. Därför blir ett besök på biblioteket bra idag så jag kan bunkra upp med massa bra böcker, både på engelska och svenska. Jag ska till gymmet först och göra av med lite energi, sedan till bibblan och sedan hem. Plugga hela dagen och ikväll är det pastamiddag, härligt va?

Vad ska ni göra idag?

IMG_7626

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *