Välkomnar 2015

Vilket lärorikt år 2014 har varit. Inte jätteroligt alla gånger, men idag är jag liksom redo att tacka av 2014 för alla lärdomar och sedan stänga den lådan. Ta med sig erfarenheterna och välkomna 2015 med öppen famn. För om jag trodde att jag hade en någorlunda plan för 2014, så är 2015 ett helt vitt blad där allt är oskrivet än så länge.

Det jobbigaste under året har varit allt med Aithon. Att han inte är den hästen jag åker till stallet till varje dag nu, och att vår resa fick ett tråkigt avslut. Jag har också under hösten lyckats med bedriften att ha tre olika jobb – lärorikt, som sagt, men framöver hoppas jag att jag får hålla mig till det jag har nu. Roligt under året har varit just det, att mina jobb har tagit mig till nya platser där jag har lärt mig massa, och som nu gjort att jag har landat på Ralph Lauren. Jag har haft en fantastisk relation med William som flyttade ner från Stockholm till Göteborg där vi nu har vår vardag tillsammans. Vänner har kommit och gått, men jag har fått bevisat att riktiga vänner stannar – no matter what.

Inför 2015 skulle jag önska att jag får behålla den frihet jag just nu känner inom mig. Att jag jobbar kvar på Ralph Lauren som jag tycker är jätteroligt och som är en trygghet, men som också ger mig möjligheter till att starta egna projekt vid sidan av. Redan i februari har jag något nytt på gång. Jag önskar att mitt omfattande jobb med Högskoleprovet ger mig fina resultat den 28 mars. Hästdelen kommer jag hålla öppet ett tag till – kanske är det inte mitt år att skaffa en egen häst. Vem vet? Bara för att jag skrev så kommer väl drömhästen uppenbara sig inom kort…

Ikväll har jag en nyårsmiddag för mina allra bästa. Och det är liksom, det enda man kan göra. Man vet aldrig var livet tar en och det är liksom ingen idé att spekulera för mycket, för det blir nästan aldrig som man har tänkt sig ändå. Ibland kanske det till och med blir ännu bättre. Oavsett hur ens år kommer bli blir allting ALLTID bättre när man är omringad av folk som man älskar. Och precis så, precis med dom människorna, ska jag starta mitt 2015.

Skärmavbild 2014-11-02 kl. 19.48.30

En reaktion på “Välkomnar 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *