Helt slut

Puhhh… Idag har det verkligen varit fullt upp. Jag ska precis laga mat och sedan nyårspynta hela huset. Imorgon ska två hästar ridas innan mina gäster kommer så det blir en tidig kväll och en tidig morgon, helt enkelt. Som tur är får jag hjälp med att laga all mat och jag har faktiskt inte behövt handla något själv, men ändå. Det tar ändå på krafterna. Jag är iallafall jättenöjd med hur jag blev i håret och jag vet precis hur jag ska ha håret imorgon! Ska försöka klicka lite bilder så att ni får se.

Hur ska ni fira nyårsafton? Jag checkar ut från bloggen nu men hade varit SÅ roligt att läsa vad ni ska hitta på. Massa kramisar ♥

2 reaktion på “Helt slut

 1. Camilla

  Jag ska bara vara hemma, äta god mat med sambon och kanske titta på någon bra film med lite efterrätt och champagne till ^^ Mest vill jag att detta året ska ta slut och att få börja på nytt med ett, förhoppningsvis, lite lättare och roligare år.

  Gott Nytt År!

  Svara
 2. Linda

  Lite efter är jag väll men i alla fall; gårdagskvällen spenderades hemma med 15 vänner här, middag och allt där till. Trevligt avslut på ett relativt krävande 2014!

  God fortsättning!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *