Hello 30/12

Näst sista dagen på 2014 är här! Har ni feeling eller har ni feeling? Haha. Jag vaknade upp med världens ryggont men idag har jag inte tid att ta tag i det. Om en timma ska jag vara – lyssna på det här – mötesklar i klackar och kjol och åka och hålla en träning. Den ni! 😉 Som tur är så finns ju överdragskläder och mössor, hehe, men ändå! Direkt efter det styr jag lastbilen (såklart) mot ett spännande möte och sedan ska jag direkt hem. Jag ska bli nyårsfin i håret mitt i allt den här dagen också och sedan åka och köpa nyårspynt och frukostgrejer till den 1:e som vi ”firar” in med frukost/brunch hos mig. Imorgon är ju nyårsafton och jag ska ha middag hemma, så det är ju lite att fixa med.

Qlivia ska få equiterapibehandling idag så det blir ingen ridning nu på iallafall tre dagar. Bra planerat över nyår, tycker jag 😉 2015 tar vi nya tag – det ska bli så spännande. Tänk vad mycket som kommer kunna hända på ett år, det ska bli spännande att se vad jag skriver i bloggen den 30/12 2015 🙂

På tal om det nya året, här kommer en ny favvo från Sam Smith! 😀

2 reaktion på “Hello 30/12

  1. Carolinn

    Hej Ebba! Kan du snälla snälla svara på vart du har köpt dina vita ridbyxor som du har i headern? Jag ser att det är ett par pikeur candela (tror jag) men jag hittar de endast med färgad skoning och det ser ut som att dina har vit skoning? Letat ihjäl mig efter dessa! Skulle bli otroligt tacksam för svar om du vet vart de finns att hitta.

    Mvh Carolinn

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *