Måndagsmorgon

Eller ja, förmiddag snarare! Jag har varit uppe ett tag och fixat med alla prylar från vår fest. Det har varit en kille här och hämtat stolar och bord så har dirigerat honom i morgonrock och mystofflor 😉 Jag sitter och strukturerar upp veckan som kommer (och nyårsafton!), hur pirrigt?

Dagen bjuder på ridning och träning för Louise. Jag ska till gymmet själv och sedan till biblioteket, hur mysigt? Ett av mina nyårsmål är att börja läsa mera, både svenska och engelska böcker. Har ni någon bok som jag bara mååååste läsa? Jag gillar det mesta förutom riktigt läskiga böcker, haha.

Igår kväll när Linn hade gått från våran hemmagjorde-pizza-kväll så passade jag på att städa hela huset, typ. Yes, klockan 00.30 på natten 🙂 Så när jag vaknade upp idag hade jag en riktigt bra känsla i hela kroppen, att jag liksom är redo att förändra och jobba hårdare. Jag får alltid det när det är nystädat hemma, haha, det är liksom grunden för att man ska må bra tror jag. Så därför kommer ett litet inlägg idag om hur man börjar en förändring. Nu ska jag sätta igång med dagen! Ha det underbart!

IMG_3954.JPG

4 reaktion på “Måndagsmorgon

 1. Maja

  Hej Ebba! Bra HP-böcker på engelska tycker jag är klassikerna! 1984 och Animal Farm av Orwell, Pride & Prejudice av Austen. Brave New World av Huxley också, den är så JÄVLA bra. Sen läste jag nyligen Born to Run av Christopher McDougall, alltså, den handlar om löpning och jag är egentligen inte värsta löparen men JÄVLAR VAD DEN VAR INSPIRERANDE! Seriöst, har rekomemmenderat den till typ alla jag känner, du MÅSTE läsa den! Speciellt om man gillar träning och allmän livsinspiration (!!!!), liksom. Läääääääs låt inte utsidan luras den är BÄST! Kram!

  Svara
 2. Esther

  Mina boktips:
  -Divergent av Veronica Roth
  Handlar om Tris som bor i en stad i framtiden, där staden är uppdelad i flera ”delar”: De tappra, de osjälviska, de lärda, de fridfulla och de ärliga. Det året man fyller 16 så får man välja vilken man vill tillhöra, och man får inte ändra sig för då blir man utsparkad och får leva som en hemlös… Man följer Tris i hennes val osv.
  -Heroes of Olympus av Rick Riordan
  Finns tyvärr bara på engelska (än så länge). Boken följer några ungdomar i USA, som får veta att de är halvgud (grekiska gudarna btw). Kretsar typ kring en profetia; Seven half-bloods shall answer the call, to storm or fire the world must fall, an oath to keep with the final breath and foes bear arms to the doors of death. Engelskan är inte jättesvår men de är dock ganska långa (ca 500 sid/bok) och det finns 5 böcker än så länge. Är en spinoff till Percy Jackson and the olympians men du behöver inte ha läst dem, man fattar ändå 🙂
  //Boknörden Esther haha

  Svara
 3. Isabella

  Outlanderserien är riktigt bra! Historisk + lite sci-fi roman som handlar om en kvinna på 1940-talet som förflyttas till 1700-talets skottland
  Femtionyanser trioogin (SJUKT BRA!)
  Hungerspelstriologin
  Divergenttriologin

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *