Hatar att vara själv

Det här med att vara ensam hemma på kvällarna är inget jag tycker om, alls. Jag kan tycka det är härligt efter att man har umgåtts med någon att vara själv för då blir jag ofta både kreativ och produktiv. Men att veta att klockan är sex och att man några timmar kvar av ensamhet innan man går och lägger sig, nej usch.

Just därför har jag bjudit in William, hans syster Helena och hennes man Angelo på middag ikväll! Vi ska prata nyårsplaner och gå igenom allt där. Blir nog fantastiskt mysigt. Jag ska göra min speciella köttfärssås och tända ljus på hela nedervåningen, den ni!

Qlivia red jag förut och hon var nog väldigt trött idag, för hon kändes inte riktigt som vanligt. Inte att hon var konstig eller så men bara ofokuserad. Fick igenom det jag ville och sedan avslutade jag. Imorgon får hon en equiterapibehandling igen och då är jag osäker på om jag ska rida henne innan eller inte… Får se vad ägarna och jag kommer överens om.

Hörrni föresten. Jag och Linn satt och klurade på ett projekt igår. Hur många av mina läsare är ponnyryttare med inriktning dressyr, och bor någorlunda nära Göteborg? Vad har ni för drömmar och mål? Hur gamla är ni? 😀

IMG_7701

8 reaktion på “Hatar att vara själv

 1. Matilda Rapp

  Hej Ebba!
  Jag läser både din & Linns blogg och jag är en 14 årig tjej som bor ca 20 min från Alingsås. Jag har två c ponnyer som jag tränar och tävlar i dressyr med! Med min ena ponny som heter Pigall har jag i år tävlat lätt B/lätt A och han äskar verkligen att tävla! Till våren ska jag kanske vara med i ett div 1 lag om vår klubb får ihop lag. Annars startar jag dem klasserna till våren/sommaren induviduellt istället 🙂
  Och med min andra ponny Fronertihg Young King som är 12 år har jag startat t.o.m lätt A och jag hade en del planer och mål med honom men just nu är han skadad :'( eller han är på bättringsvägen men jag har inga tävlingsmål alls just nu, jag kommer bara fokusera på uppbyggnad och igångsättning ett tag fram över och inte stressa fram utan ta det lugnt 🙂
  Men min allra största DRÖM skulle var att få rida SM innan ponnyåren är slut. Det är något som jag drömt om väldigt väldigt länge <3
  Och föresten tack för en jättebra blogg, du är grym!

  Svara
 2. Lovisa Sjöberg

  Jag heter lovisa och är 16 år och bor 1 timme norr om Göteborg jag tävlar och tränar dressyr just nu på LC-LB nivå då jag har en ganska svårriden ponny. Årets mål är att rida div 3 på våren och sen i höst starta div 2 för att till våren 2016 vara startklara och redo för det stora målet att starta LA som jag satte upp redan när jag köpte min ponny.

  Min ponny är en 16 årig arabvallack som heter Athos jag köpte honom våren 2011, han är utbildad och startad MSV C som stormästare men dock ganska svårriden så det har tagit mig ett bra tag att hitta ridningen på honom så det är inte förrän nu som ridningen börjat klaffa och de bra tävlingsresultaten börjat rulla in.

  Svara
 3. Maja

  Jag heter Maja och är 14 år, jag bor ca 20min utanför Göteborg.
  Mina mål just nu är att bygga upp styrkan hos mig och min ponny efter skada och såsmoningom ut och tävla igen. Började rida lite la förra hösten så planen är väl att fortsätta där helt enkelt 🙂

  Svara
 4. Emma

  Definiera ”någorlunda nära Göteborg”, jag bor i Norrköping MEN min familj letar just nu hästgård i Göteborg-trakterna 🙂
  Jag är 16 år och har ett 4-årigt sto, eller vänta… 5 år blir hon ju nu!

  Svara
 5. Thea Lundberg

  Hejhej Ebba!
  Jag är en 14 årig tjej som bor runt 1 timme från Göteborg. Jag har en egen ponny som heter Björkens Caliber och har varit min ägo i hela 5 år nu. Vi köpte honom som en 2 årig hingst och jag som då var 9 red in honom själv och vi har gått från att vara nybörjare till att åka ut och tävla med mängder av placeringar, både i lag och individuellt. Jag och min ponny tävlar dressyr som står mig varmast om hjärtat. Har sadlat om från hoppryttare till dressyrryttare och jag är 110% nöjd över mitt val.
  Okej. Jag och Calle ( som han då kallas ) tävlar upp till LA i dressyr just nu. Vi har mängder med placeringar och fina %. Genomsnittet är runt 65 och uppåt. För ett halv år sen så fick Calle en skada men är nu helt fräsch och vi tränar för fullt och ska snart börja planera vårt nya tävlingsår. Detta året ska vi upp till LA igen och verkligen jobba och kämpa på tillsammans. Jag ska förmodligen börja starta lite LA:p1 med honom för att sedan gå ännu en nivå uppåt. Sen är självklart SM ett riktigt drömmål. Jag vill även ha som mål att få ett ännu starkare band med min ponny och ha riktigt roligt!
  Väldigt roligt att ni börjar med ett nytt projekt. Ni är 2 stora förebilder!
  Kram och god fortsättning på året! / Thea Lundberg och Björkens Caliber

  Svara
 6. Sofie

  Hej! Jag är 15 och bor i Götborg, så nära är det;) Jag har ingen egen häst men en medryttarponny som jag har tränat dressyr med ett tag och precis börjat tävla lite. Vi är gröna båda två när det kommer till dressyrtävlingar, men vi har startat (och vunnit:)) lc på klubbnivå tillsammans. Planen för i vår är att tävla lc och lb i lag, med målen att få bra procent och placera sig, men viktigast att hitta en bra känsla och känna att vi är på väg åt rätt håll. 🙂

  Svara
 7. Johanna

  Hej! Jag är 14 år och bor i Göteborg, Jag har en fjortonårig vallack som jag haft sen i mars.
  Han har vart hopphäst så vi har gjort lite båda men mest dressyr. VI startade några lc förra våren med godkända resultat.
  Vi har tänkt starta Div 2. I år och det går nog bra:)
  Jag har inga förväntningar eller saker jag måste komma till men jag vill starta en la till hösten:)
  Roligt med ett nytt projekt!

  Svara
 8. Hanna

  Jag är 14 år & bor i närheten av Göteborg. Dock har jag gått upp på storhäst nyss & målet ligger på att börja starta några LB nu i vår.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *