Min julgåva till William

Ni vet ju hur jag liksom älskar nystarter, ladda upp batterierna och sedan komma tillbaka – starkare än någonsin 🙂 Och var gör man det bättre än på ett av Sveriges bästa SPAn? I julklapp av mig fick William ett kort där det stod typ ”Jag kidnappar dig då och då för ett dygn på hemlig destination, ta med dig det här och det här…” men sedan kunde jag inte hålla mig från att berätta om vart vi skulle! Den 1 januari checkar vi in på Falkenberg Strandbad för flera timmars spa, middag och bara tid tillsammans. Jag har varit flera gånger på Falkenberg Strandbad med landslaget då de alltid har sina träffar där och det är verkligen helt fantastiskt. Nu ska jag dit bara för att njuta av spaet som jag faktiskt aldrig har varit på! En extra tanke kring det här var ju att det blir som en rejäl nystart. Jag ska ha nyårsmiddag hemma och gästerna stannar kvar ända till brunch dagen därpå, och därefter åker jag och William ner till Falkenberg. Snacka om att få bästa starten någonsin på 2015? 😀

Skärmavbild 2014-12-28 kl. 14.01.15 Skärmavbild 2014-12-28 kl. 14.01.24 Skärmavbild 2014-12-28 kl. 14.02.13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *