En reaktion på “Just nu

 1. Vilma Antonov

  Hej Ebba!

  Jag började läsa din blogg för nästan precis ett år sedan och jag föll pladask. Du hade liksom en helt annan attityd än alla andra bloggar jag läste. Dom bloggarna jag läste skrev typ ”tränar för att få en fit kropp, därför lyfter jag inte vikter”, du sa ”tränar för att bli stark, älskar marklyft”. Du har ett sånt jävla driv och en kombination i ditt liv som jag helt ärligt är galet avundsjuk på.

  För ett år sen hade jag aldrig gymmat på riktigt. Jag hade inte startat mer än LB:1, lokalt. Jag blev så himla peppad av din blogg. Helt plötsligt började jag gymma på morgonen, vilket är något som var helt otänkbart för ett tag sen, men du skrev ”ska man hinna med allt är det bara att planera”. Numera squattar jag 5×5 på 60 kg, och jag ökar nästan varje pass. Jag bänkar numera 5×5 på 35 kg och ökar där med. Det är inte så mycket, men det går framåt! Från att ha börjat på 0 kg, så är jag stolt. I våras startade jag 3 LA:1or, två regionala och alla med ridskoleponny, och blev vann en av starterna. Det kan självklart inte slå hur duktig du är, men för mig var det ett stort steg.

  Självklart är det mig själv jag ska klappa på axeln, men det är faktiskt mycket du som har varit en stor inspirationskälla. Jag älskar dina långa pepp-inlägg. Jag blir så galet peppad!
  Ville bara meddela att ditt bloggande ger mig den lilla pushen i ryggen jag behöver ibland och att jag är galet tacksam för det.
  Keep up the good work. Vi behöver fler som du 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *